All Posts

Søg i ChurchDesk kalenderen og andre gode nyheder...

Nu kan du søge i kirkens kalender

Det er nu muligt at søge i kirkens kalender efter begivenheder og fravær. Du kan også nemt eksportere søgeresultatet som en rapport til Excel eller printe kalenderen til ugemødet.

Nu kan du søge i kirkens kalender

Kan ikke huske titlen? Prøv eksempelvis at søge efter den tekst du har skrevet i beskrivelsen eller på den interne note. Du kan søge med fritekst i søgebaren eller bruge filtrene til at finde den nål du leder efter i høstakken. 

Glemt at svare på eller har du sagt nej til en kalenderinvitation?

Nu er det nemt at se hvilke kalenderbegivenheder, du endnu ikke har besvaret. De bliver vist i kalenderen uden fyldfarve og alle de begiveneheder du har sagt ja til bliver vist med fuld fyldfarve. Hermed får du et bedre overblik over de begivenheder du ikke har besvaret.

Screenshot 2019-06-12 at 13.59.41

Andre gode nyheder, der kommer snart

  • Når du booker en ressource til en begivenhed vil vi automatisk udfylde lokation med ressourcens fysiske adresse. Du vil fortsat kunne skrive en fritekst adresse ind, hvis du har behov for det Hermed spærrer du lidt tastearbejde og Google får nemmere ved at se jeres begivenheder.
  • Du vil snart være valgfrit om Søndag eller Mandag skal være start dag i jeres kalender.

Har du et spørgsmål - så er vi her for at hjælpe dig!

Topics: Produkt

Kenneth Svenningsen
Kenneth Svenningsen
I want to make things that matter and make a difference. I'm responsible for our customers and obsessed about helping churches meet people with technology.

Kirkeministeriet åbner snart for integration mellem ChurchDesk og Person til konfirmandregistrering

Kirkeministeriet åbner til efteråret for at ChurchDesk kan integrere med personregistreringssystemet "Person". Som kunde hos ChurchDesk får du derfor ...

Read more

Ny funktionalitet: Træk rapporter på dine beskeder

I efteråret kom vi med en opdatering til din Kontakt-applikation som gør det muligt at trække rapporter på dine sendte SMS- og e-mailbeskeder. Derved ...

Read more

Lettere tilmeldinger til arrangementer og gudstjenester i kirken

Nu kan du nemt oprette en formular og knytte den til en begivenhed direkte fra din ChurchDesk Kalender. Tilmeldingsformularen bliver automatisk lagt i...

Read more