All Posts

Vores nye Formularer hjælper dig med at spare tid og skabe kontakt til flere

Hos ChurchDesk ønsker vi at gøre dit arbejde nemmere. Online formularer er vigtige for, at dette kan lade sig gøre. Flere brugere mente dog, at vores gamle formularer var for svære at bruge. Derfor satte vi os for at skabe en ny og forbedret version af Formularer.

Målet var, at det skulle være så simpelt som muligt at bruge Formularer, som samtidig skulle integreres med ChurchDesk Kontakter. På den måde kan du spare tid i det administrative arbejde og nemt holde forbindelsen med personer, som kirken har været i kontakt med.

Hvorfor bruge online formularer?

Hvis du ikke før har benyttet dig af online formularer, har du sandsynligvis manuelt indtastet alle indregistreringer og tilmeldinger, som I har modtaget til konfirmationer eller begivenheder. Du har måske også prøvet at sende e-mails frem og tilbage i dagevis for at få de nødvendige oplysninger i forbindelse med dåb, bryllup eller lokaleudlejning.

Med online formularer er alt dette fortid. Samtidig undgås tastefejl eller misforståelser, når det administrative arbejde bliver automatiseret.

Gennem online tilmeldinger kan du nemt indsamle de rette informationer om personer med interesse i kirken, opbygge fællesskaber og invitere folk til at komme tilbage i kirken.

Hvordan adskiller ChurchDesk Formularer sig?

For det første har vi gjort det simpelt at oprette en komplet formular. Du kan bruge en af de populære skabeloner, som vi har oprettet til de mest brugte tilmeldingsformularer, som barnedåb, bryllup, konfirmation osv. Du kan også redigere i formularen, så den indeholder præcis det, som du har brug for.

Når du opretter en formular trækker du blot de ønskede felter ind i din formular. Hele vejen igennem får du vist formularen, som den vil se ud, når du deler den.

Hvor det bliver virkelig smart, er når en udfyldt formular bliver indsendt. Alle de kontaktoplysninger som er indtastet i formularen bliver nemlig automatisk oprettet som kontakter i ChurchDesk Kontakter. Du kan endda tildele specifikke emneord til de nye kontakter, så du nemt senere kan tilføje dem til et segment. Det har aldrig været nemmere at være i kontakt med menigheden og samtidig undgå manuelle indtastninger.

Vil du høre mere om, hvordan det allerede hjælper danske kirker? Læs Lianes fortælling om, hvordan hun sparer tid med Formularer.

Du kan som altid kontakte os på support@churchdesk.com eller telefon 7070 2670.

Topics: Produkt

Kenneth Svenningsen
Kenneth Svenningsen
I want to make things that matter and make a difference. I'm responsible for our customers and obsessed about helping churches meet people with technology.

Guide til håndtering af deltagerbegrænsning i kirken

Vi har gjort det let at modtage tilmeldinger til kirkens gudstjenester og arrangementer, så I kan overholde retningslinierne til deltagerbegrænsning o...

Read more

Lettere tilmeldinger til arrangementer og gudstjenester i kirken

Nu kan du nemt oprette en formular og knytte den til en begivenhed direkte fra din ChurchDesk Kalender. Tilmeldingsformularen bliver automatisk lagt i...

Read more

Nu kan du udstede billetter til dine arrangementer med ChurchDesk

Billetter i ChurchDesk Formularer gør det nemmere at oprette og administrere tilmeldinger til begivenheder. Udsted billetter til arrangementer via for...

Read more